Παραγγελία

Η σύναψη έγκυρης παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον ο καταναλωτής είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον κυπριακό ΑΚ, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης, σύμφωνα πάντα με τη δήλωση αυτού που παραγγέλλει, ο οποίος και φέρει την ευθύνη σε περίπτωση αναληθούς δήλωσης.

Η παραγγελία πραγματοποιείται είτε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας

Ο χρήστης εγγράφεται στην ιστοσελίδα του PIERRECHIC.com συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Εν συνεχεία θα λάβει από το κατάστημα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής του.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραγγελία, συμπληρώνει στην αντίστοιχη φόρμα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης.

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης και την Οριστική Υποβολή αυτής. Μέχρι το σημείο της Οριστικής Υποβολής, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την προς ολοκλήρωση παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή. Από την στιγμή της Οριστικής Υποβολής και μετά, η ακύρωση πραγματοποιείται σε συνεννόηση του πελάτη με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση [email protected] με ένδειξη «Ακύρωση Παραγγελίας» και τον κωδικό αυτής, εφόσον η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο χρήστης αποστέλλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] είτε ακολουθώντας τη σχετική εφαρμογή της ιστοσελίδας στην επιλογή επικοινωνία, όπου συμπληρώνει την αντίστοιχη φόρμα. Σε συνέχεια του μηνύματος του χρήστη, θα επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί του, μέσω κάθε δυνατού τρόπου προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη και ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο και την Ελλάδα, σε συνεργασία με την ταχυμεταφορική ACS Courier στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα Courier της περιοχής σας. Δυσπρόσιτα μέρη ίσως ενέχουν επιπλέον χρόνο παράδοσης, καθώς και επιπλέον χρέωση, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε πρώτα μαζί σας.

Χρεώσεις μεταφορικών και αντικαταβολής

ΚΥΠΡΟΣ

Για όλες τις αγορές άνω των 110€ εντός Κύπρου, δωρεάν αποστολή με Courier.

EXPRESS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Για αγορές προς Ελλάδα(EXPRESS) το ποσό επιβαρύνεται κατά 18.00€ τα μεταφορικά.

Χρόνος EXPRESS παράδοσης στην Ελλάδα αεροπορικώς (ACS courier): 1-3 εργάσιμες ημέρες

Τον τρόπο αποστολής τον επιλέγετε εσείς κατά τη διαδικασία παραγγελίας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Κατά την παραλαβή του προϊόντος

Το προϊόν επιβάλλεται να ανοίγεται και να ελέγχεται προσεκτικά από τον πελάτη, πριν το παραλάβει. Αυτή η προϋπόθεση ζητείται, για τη διασφάλιση του πελάτη και του eshop.

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευθέτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

  • Αντικαταβολή. Εμείς σας αποστέλλουμε το δέμα με courier κι εσείς πληρώνετε κατά την παραλαβή του.
  • με τραπεζική κατάθεση. Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας στο [email protected]  (στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης).
Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού
Ελληνική Τράπεζα Κύπρου 
Όνομα Λογαριασμού: P.P. PIERRE CHIC 
Αριθμός Λογαριασμού: 121-10-857937-01 
IBAN: CY95005001210001211085793701 
SWIFT(BIC): HEBACY2N